Blog

Liefdesbrief

Liefdesbrief

Laatst deed ik mee met de schrijfchallenge van Jantien van Driel van Copyschool. Een enorme aanrader trouwens!

We kregen allerlei leuke schrijfopdrachten en dan moet je toch echt gaan schrijven. In het begin vond ik het best moeilijk om in ‘flow’ of ‘beeldend’ te schrijven. Dat valt allemaal niet mee kan ik je vertellen. Maar gaandeweg vond ik het steeds leuker worden en lukte het me voor mijn gevoel ook best aardig.

Toen kwam de opdracht: schrijf een liefdesbrief aan een van je favoriete sterren, het universum, de zon of de sterren.

Een mooie opdracht en die liefdesbrief schreef ik dan ook in een keer op. Ik heb er niet veel aan veranderd en ik heb mijn liefdesbrief in de facebook groep gedeeld. Doodeng maar ik heb het toch gedaan. 

En omdat ik er stiekem toch best trots op ben ga ik mijn liefdesbrief met jullie delen. Hij is recht uit het hart geschreven en toen ik het opschreef voelde ik, het is ok.

Lief universum,

Ik wil je even vertellen hoe blij ik met jou ben. Jij bent op mijn pad gekomen op een moment in mijn leven dat ik je het meest nodig had.

Jij hebt me geholpen om weer mezelf, of misschien wel een betere versie van mezelf, te worden. Jij moest in mijn leven komen om me te laten zien dat ik niet goed bezig was en dat ik naar mezelf moest gaan luisteren.

Ik ben je eeuwig dankbaar hiervoor. Jij kwam op het juiste moment.

Liefs Beryl

Soms is het onbekende best spannend maar brengt het je zoveel mooie inzichten. Ik zou dus zeggen, gewoon alles proberen en wie weet wat een mooie inzichten dat jou gaat brengen.

Liefs Beryl