Over mij

Beryl in ‘t Veld | virtual assistant bij The Office Assistant

 

Waarom ik begon?

Na 13 jaar bij een multinational te hebben gewerkt nam ik de beslissing dat dit niet meer bij me paste en sloeg ik een andere weg in. Ik ging me volledig concentreren op mijn bedrijf Be Beryl, handgemaakte sieraden. Ondanks het succes van mijn bedrijf moest er een baan bij. Ik wilde een baan waar ik echt gelukkig van werd en toen ik de opleiding tot virtual assistant voorbij zag komen wist ik, dit is wat ik wil en waar ik goed in ben.

Virtual Assistant

In november 2018 ben ik met de opleiding tot virtual assistant begonnen en heb ik mijn bedrijf The Office Assistant opgezet. Jarenlange ervaring bij uiteenlopende bedrijven heeft me de ervaring gegeven die ik nu heel goed kan inzetten voor de ondernemers waar ik voor werk. Ik verzorg de social media voor ondernemers zodat zij meer tijd hebben voor hun business. En ik geef administratieve ondersteuning daar waar de behoefte van de klant ligt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Beryl en moeder van een zoon. Eigenaresse van Be Beryl, handgemaakte sieraden, waar ik naast mijn bedrijf The Office Assistant, in mijn vrije tijd graag aan werk. Als ik niet bezig ben met mijn bedrijf geniet ik van mijn vrije tijd. Ik geniet van de natuur, van mijn gezin en vrienden. Het gelukkigst ben ik op het strand, waar ik tot rust kom en waar ik energie van krijg. Na een lange strandwandeling met een goed glas wijn bij een haardvuurtje zitten is waar ik erg van kan genieten.